Colecta de carte are voluntari între cititori - Gălăţeanul Vasile Grapă a antrenat şi vecinii!

Colecta de carte are voluntari între cititori - Gălăţeanul Vasile Grapă a antrenat şi vecinii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Colecta de carte iniţiată de Viaţa liberă, Fundaţia „Suport Medical Activ” şi Filiala Galaţi a Uniunii Ziariştilor Profesionişti a dat imbold mai multor gălăţeni de a dona „O carte pentru o bibliotecă săracă!”. Ţinta acţiunii este de a înzestra bibliotecile sărace din satele şi oraşele noastre. Gălăţeanul Vasile Grapă a considerat că trebuie să facă mai mult pentru luminarea copiilor din satele sărace.
„Vecinii de pe scara blocului auzindu-mă că îmi donez cărţile m-au rugat să iau şi de la ei mai multe volume. Ştim ce înseamnă să fii copil sărac, să vrei să înveţi şi să nu ai bani ca să-ţi cumperi o carte. Tragem speranţa că donaţiile noastre ele vor ajunge acolo unde trebuie şi că vor fi de folos copiilor dornici să devină cineva în viaţă”, spune cititorul nostru.
Orice carte bună pentru minte şi suflet este binevenită. Voluntarii noştri selectează cărţile şi acolo unde sunt mai mult de trei volume cu acelaşi titlu şi autor le împărţim în aşa fel încât să nu ajungă toate în aceeaşi şcoală. Cărţile tehnice sau de specialitate  vor fi donate unor instituţii de învăţământ, în funcţie de profil.

Orice donaţie o puteţi anunţa la telefon 0236/460620, interior 133.

Citit 5687 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iulie 2012 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.