Cristi Munteanu - cameramanul fotograf: „Despre dragoste şi pasiune”

Cristi Munteanu - cameramanul fotograf: „Despre dragoste şi pasiune”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cristi Munteanu este colegul nostru de breaslă. Cameraman şi editor imagine din 2006, pasionat de fotografie de când se ştie, Cristi s-a hotărât să treacă de data aceasta în faţa aparatelor de filmat şi a celor de fotografiat, deschizând prima sa expoziţie personală, marţi, la ora 17.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Expoziţia se numeşte „Despre dragoste şi pasiune” şi este ilustrarea unei frumoase poveşti de viaţă.

„Când iubeşti, e imposibil să dai greş”

„Motivul care a stat la baza acestei expoziţii este simplu: dragostea! Atunci când iubeşti, este imposibil să dai greş”, afirmă Cristi, mărturisind: „Nu mi-a fost greu să aleg ce fel de expoziţie vreau să fac, de când dragostea a renăscut în sufletul meu alături de Eliza: îmbinăm perfect atât dragostea noastră, cât şi cea pentru fotografie”.

Sunt prezentate 55 de fotografii alb-negru, portret, toate înfăţişând-o pe frumoasa Eliza. Cea mai sugestivă este aceea în care modelul se află la intersecţia a două drumuri care vin din direcţii diferite şi pornesc, apoi, împreună: „Sunt două drumuri care se intersectează într-unul singur, cel al sentimentelor noastre şi cel al activităţii profesionale, acolo unde mă aşteaptă cea pe care o iubesc...”, spune cu sinceritate Cristi Munteanu.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an şi trei luni, ea câştigând o şedinţă foto în urma unui concurs organizat de Cristi pe Facebook. Cu alte cuvinte, tot fotografia i-a ajutat să se descopere unul pe altul. Expoziţia va rămâne deschisă până pe 15 noiembrie, la primul etaj al Casei de Cultură a Sindicatelor. Le dorim ca acesta să fie primul dintr-o lungă serie de proiecte comune.

Citit 7046 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 22:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.