La şefia de la Ştiinţele Naturii, Emil Strungă - în frunte după evaluarea proiectului managerial

La şefia de la Ştiinţele Naturii, Emil Strungă - în frunte după evaluarea proiectului managerial
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Diferenţa dintre cei doi concurenţi este de 53 de sutimi


Deşi abia luni se vor şti rezultatele concursului pentru şefia Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, la proiectele manageriale fostul deputat Emil Strungă s-a clasat pe primul loc, la diferenţă de 53 de sutimi, faţă de contracandidata sa, actuala directoare Camelia Moroianu. Tot joi a avut loc şi interviul, cea de-a doua probă, la care nu se cunosc deocamdată rezultatele. Comisia de examinare formată din Cătălin Negoiţă - şeful Direcţiei pentru Cultură şi Patrimoniu, Mariana Buruiană, contabilă la aceeaşi direcţie şi Laura Angheluţă, directoarea executivă a Direcţiei de Dezvoltare din cadrul CJ Galaţi e pusă la grea încercare, aşa că abia luni 14 ianuarie va putea da rezultatul. Între 15 şi 17 ianuarie se vor putea depune contestaţiile.

Am contactat-o telefonic pe actuala directoare, cea care se pare că nu mai e dorită la conducerea instituţiei: „Nu voi depune nicio contestaţie. După copilul meu, cel mai mult ţin la acest muzeu – o instituţie fanion a CJ-ului, de renume pentru România şi chiar Europa. Nu ar merita un asemenea scandal. În cei opt ani cât am fost manager ştiu cât de important este să ai susţinerea celor de la CJ. Mi-ar fi plăcut să-mi pot continua proiectele, dar dacă nu voi câştiga, nu pot decât să-i doresc succes domnului Strungă”, ne-a declarat Camelia Moroianu, la cald, imediat după susţinerea probei. 

Deşi am încercat să obţinem o declaraţie de la câştigătorul primei probe – Emil Strungă, acesta nu a putut fi contactat.

Citit 6613 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2013 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.