Pătrundeţi în „Labirintul Irinei”!

Pătrundeţi în „Labirintul Irinei”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul dramatic „Fani Tardini” vă invită astăzi, 5 martie, la avanpremiera piesei „Labirintul Irinei - alb”. Un spectacol intrigant, construit ca un vis, după o idee şi un text care îşi au originea în blogul personal al regizorului Eugen Făt.

„Regizor, colecţionez poveşti cu vise (visate sau nevisate)… de oameni care trăiesc (sau nu) în acelaşi timp cu mine… despre ce aţi visat sau doriţi să visaţi… de la visători care vor să-şi vadă visul realitate… pe o scenă. Ofer posibilitatea trăirii lor într-un spectacol de teatru aparte”.

Acesta este anunţul pe care regizorul Eugen Făt l-a postat pe blogul său şi pe blogurile unor prieteni, un anunţ de la care a pornit totul.

„Am primit 48 de texte, de poveşti, fără dialog. Am luat fiecare poveste, am trecut pe o hârtie elementele principale ale fiecărei poveşti şi am ajuns la concluzia că majoritatea aveau în ele fluturi. Şi atunci am zis că o să-mi construiesc povestea mea pe bază de fluturi. Din toate ideile am făcut acest text, pe care l-am rescris şi l-am dialogat”, ne mărturiseşte regizorul Eugen Făt.

Dacă ideea vă intrigă, atunci nu trebuie să rataţi avanpremiera de astăzi, 5 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Intrarea este liberă.

Citit 3898 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.