Vezi aici câştigătorii Concursului de eseuri „Mama-chip de icoană”, ediţia a II-a

Vezi aici câştigătorii Concursului de eseuri „Mama-chip de icoană”, ediţia a II-a
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

33 de concurenţi au fost premiaţi


Premierea câştigătorilor la Concursul de eseuri „Mama - chip de icoană”, ediţia a II-a, a adunat, miercuri, la sediul cotidianului “Viaţa liberă”, liceeni din judeţul Galaţi. La festivitatea de premiere a adus binecuvântarea părintele consilier Lucian Petroaia, vicar administrativ, care a fost însoţit de părintele Gabriel Molocea, consilier mass-media la Eparhia Dunării de Jos. De la evenimentul aşteptat cu emoţie de liceeni nu au lipsit profesorii-îndrumători şi nici unii dintre părinţii concurenţilor.

S-au înscris în concurs 112 elevi din 12 licee, scopul fiind cel de a contura cele mai frumoase portrete despre mamă, urmaşă demnă a Maicii Domnului. Alina Chircă, de la Colegiul Naţional “Al. I. Cuza”, a obţinut Premiul al III-lea, ce a constat într-un set cu tastatură şi mouse wireless Microsoft, plus o cameră web Microsoft LifeCam VX-800, în valoare de 200 lei. Premiul al II-lea a fost câştigat de Simona Andra Dogaru, de la Colegiul Naţional „C. Negri”, care a primit o imprimantă multifuncţională Canon Pixma MX395, în valoare de 300 lei. Premiul I a ajuns la Ana Maria Fotache, de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, care a primit o tabletă Smailo Web Energy 8 GB Android 4.0, în valoare de 500 lei, plus publicarea eseului în ziarul „Viaţa liberă”. Toate cele trei premii au fost oferite de SC „Alcopi Birotica” SRL, căreia îi mulţumim pentru susţinere.

Biblioteca „V. A. Urechia” - partener în proiect, prin prezenţa şi implicarea Letiţiei Buruiană, membră în juriu - i-a oferit elevei Raluca Irofte, de la CN „M. Kogălniceanu”, Premiul special al revistei „Axis libri”. Ziarista Mariana Iliescu, membru în Comitetul Director al UZP din România, preşedinta juriului, a oferit, pentru creativitate şi originalitate, Premiul „Tânărul jurnalist” elevilor: Iulia Onofrei, de la CN „M. Kogălniceanu”, Alice Roxana Jalbă, CN „C. Negri” şi juniorului Cristian Ilie, de la Şcoala nr. 28 din Galaţi. În total, s-au acordat 33 de premii speciale, care au constat în cărţi, diplome şi iconiţe, oferite de Arhiepiscopia Dunării de Jos şi Tipografia „Don Star” din Galaţi.

CLICK PE IMAGINE PENTRU LISTA CU TOŢI CÂŞTIGĂTORII

Citit 1832 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.