Sâmbătă, pe terasa „Leonard”, Săracu’ Gică şi seară de revistă

Sâmbătă, pe terasa „Leonard”, Săracu’ Gică şi seară de revistă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Muzical vă invită sâmbătă, de la ora 20,00, pe terasa „Leonard”, la comedia muzicală „Săracu’ Gică”, de N.Stroe, S.Cristodullo şi V.Vasilache, pe muzica lui Aurel Manolache, în regia lui Gheorghe V.Gheorghe şi scenografia lui Anton Hirschkorn, cu Radu Horghidan (Gică Sâmbureanu), Paul Buţa (Tache Măslineanu), Viorica Mărăndici/ Isabela Oancea (Evantia), Adina Lazăr/ Adelina Diaconu (Duţa), Ionuţ Negrişanu/ Florin Marcovici (Radu), Isabela Oancea/ Mariana Pisică (Paraschiva), Luminiţa Vologa/ Gianina Sion (Margot), Maria Macovei/ Cristina Diaconu (Gae), Anton Mihail/ Viorel Huru (Sergent Nae Gogoaşă), Mitică Belciugan/ Daniel Nistor (Frangulea), George Apostolache/ Mitică Barbu (Georges Traviatini), Viorel Ionaşcu, Marcel Smocov (lăutari).
Duminică, de la ora 20,00, tot pe terasa „Leonard” veţi putea participa la o seară de revistă, ascultându-i pe soliştii: Cristina Diaconu, Luminiţa Vologa, Mariana Pisică, Isabela Oancea, Anton Mihail şi Ionuţ Negrişanu.
Preţul biletelor la fiecare spectacol este de 21,6 şi respectiv 10,8 lei.

Citit 2378 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2013 12:16

5 comentarii

 • postat de vis sau realitate= cosmar
  Joi, 27 Iunie 2013 22:14
  Domn Primar spune ca Teatrul Muzical este in deficit financiar si ca se impune o restructurare drastica a personalului. Domn Nita in schimb semneaza contractul pentru PROIECT AIDA in care va cheltui sute de mii de euro (???) in conditiile in care magaziile teatrului sunt pline de decoruri si costume pentru Aida in stare f.f.f. buna, un spectacol care s-a jucat in aer liber in locatii renumite din Germania, Italia , Austria, Belgia, Elvetia, San Marino ( am vazut de curand un reportaj f.f. bun facut de Ema Nicola cu spectacolul de la San Marino) cu mare succes, pe vremea lui Melinte. ALO POLITIA! DNA! Dragi artisti dormiti linistiti pe vara, Nita va vegheaza cosmarul ce va incepe la toamna.
  0
  0
  Raportează
 • postat de anonim
  Sâmbătă, 22 Iunie 2013 20:27
  s.o.s. am mai spus si o mai spun de o mie de ori , nu mai face-ti comentarii aiurea , aveti probleme ? solicitati conducerii teatrului muzical , sedinta la scena deschisa cu tot personalul si prezentati bilantul pe anul 2012-2013. nu mai comentati pe la colturi, da-ti adevarul pe fata , tuturor celor din partea conducerii, cu privire la salarii, la zile de concediu , la noii sefi pusi acum recent, cu privire la turneul din toamna , s.a.m.d.
  0
  0
  Raportează
 • postat de adam duma
  Vineri, 21 Iunie 2013 21:47
  Breeee....este unii asa de prosti si de trogloditi, incat se dau de gol de numaru' unu........."sic transit gloria mundi".....am zis!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de artisti, trezitti-va
  Vineri, 21 Iunie 2013 14:25
  Foarte curios. In acest moment organigrama si statul de functii aleTeatrului Muzical se afla in litigiu. Cum de s-a organizat concurs pentru un post care in toamna va sta sub semnul intrebarii? De ce va fi nevoie de post de director economic in varianta redusa a schemei? Dragi salariati din corpul artistic, stiti ca multi dintre voi veti zbura din schema in favoarea celor de la administrativ si tehnic? Nita precum strutu sta cu capul in nisip si nu spune nimic. Acum se relaxeaza pe banii vostri ca e tare obosit. Din septembrie vai de capul vostru. Multumitile celor din CL actual.
  0
  0
  Raportează
 • postat de lucia franculescu
  Vineri, 21 Iunie 2013 14:12
  Astazi 21 iunie a avut loc la Teatrul Muzical concursul pentru postul de director economic. Credeti ca a fost un concurs corect? Va inselati. Concursul a fost regizat pentru marea fu-t-ata Lucia Franculescu . A castigat. Deja vorbea cu Dumitrascu prietenul ei ca va trebui sa deratizeze biroul unde acum este secretariatul muzical si pe care vrea sa-l ocupe si ce tunuri mari vor da impreuna. Felicitari Consiiului Local. In sfarsit vor avea oameni la nivelul lor de incompetenta
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.