Cunoaşte-l pe omul care aduce cartea, la „V.A. Urechia”!

Cunoaşte-l pe omul care aduce cartea, la „V.A. Urechia”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De săptămâna viitoare, uşile Bibliotecii „V.A. Urechia” se deschid, preţ de câteva zile, special pentru cei care vor să descopere cine este în spatele rafturilor cu cărţi. Bibliotecarii vă invită, în perioada 21-28 aprilie, la prima ediţie a campaniei de promovare a profesiei lor. Gălăţenii sunt aşteptaţi să treacă pragul instituţiei, mai puţin în calitate de cititori şi mai degrabă în calitate de „bibliotecari pentru o zi”.

Cei care vor îndrăzni să facă pasul în lumea bibliotecarilor profesionişti vor afla cum se văd cărţile din interiorul unei biblioteci, care e drumul lor până la raft şi de la raft la cititori.

Vizitele ghidate au loc doar pe baza înscrierilor. Acestea se fac în perioada 13-17 aprilie, între 8,00-16,00, la Biroul Şef Serviciu Relaţii cu Publicul de la bibliotecă.

Invitaţia făcută de instituţia gălăţeană e în strânsă legătură cu manifestările prilejuite de Ziua Bibliotecarului în România. Evenimentul coincide la nivel internaţional cu Ziua Cărţii şi a Dreptului de Autor.

Citit 704 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.