Sâmbătă, la Teatrul Dramatic, vin „Peţitoarele”

Sâmbătă, la Teatrul Dramatic, vin „Peţitoarele”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” puteţi vedea sâmbătă, de la ora 19,00, comedia „Peţitoarele”, de Avksentii Tzagareli, în regia lui Ion Sapdaru. În distribuţie îi regăsim pe actorii: Petronela Buda, Oana Preda Gheorghe, Cristian Gheorghe, Ciprian Braşoveanu, Carmen Albu, Aureliu Bâtcă, Lucian Pînzaru, Cristina Uja, Florin Toma, Svetlana Friptu, Elena Ghinea, Vlad Ajder, Răzvan Clopoţel, Corina Ivanov, Oana Mogoş, Roman Gopşa.

Premiera spectacolului a avut loc în luna aprilie a anului trecut. Ion Sapdaru a mai montat pe scena gălăţeană spectacolele: „Mincinosul”, „Livada de vişini”, „Moartea lui Eskrokov” şi „Falstaff”.

„Antidotul”, duminică

Duminică, de la ora 19,00, sunteţi invitaţi la spectacolul „Antidotul”, de Raffy Shart, în regia lui Lucian Sabados, cu Cristian Gheorghe, Carmen Albu, Oana Preda Gheorghe, Stelian Stancu, Petronela Buda, Ciprian Braşoveanu şi Florin Toma în distribuţie.

Spectacolul este proaspăt, premiera având loc la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut.

Regizorul Lucian Sabados este, din 2013, directorul Teatrului „Maria Filotti” din Brăila. A absolvit Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică “I. L. Caragiale” din Bucureşti, Facultatea de Artă şi Metodologia Spectacolului, în 1980. A participat la stagii de perfecţionare în management cultural în Franţa şi Anglia. A semnat regia unor spectacole la Teatrul “Toma Caragiu” Ploieşti şi la Teatrul “Tony Bulandra” Târgovişte. Din 1991 până în 2012, a fost director general al Teatrului “Toma Caragiu” Ploieşti. Din 2003 este preşedintele Asociaţiei Culturale Jazz - Forum.

Preţul biletelor este de 18,9 lei şi, respectiv, 14,7 lei. Pentru elevi, pensionari şi studenţi, biletele costă 10 lei. Programul casei de bilete a teatrului este de miercuri până duminică, de la 9,00 la 13,00 şi de la 17,00 la 19,00.

Citit 1036 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.