„Lecţia de violoncel”/ Maestrul Radu Beligan joacă astăzi la Galaţi

„Lecţia de violoncel”/ Maestrul Radu Beligan joacă astăzi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai longeviv actor care urcă încă pe scenă, maestrul Radu Beligan, se va afla miercuri, 19 februarie, la Galaţi, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru a juca în piesa „Lecţia de violoncel”, scrisă special pentru el şi fiica sa, Lamia. Spectacolul, producţie a Teatrului Metropolis, regizat de Felix Alexa va începe  la ora 19,00, iar preţul unui bilet este de 100 lei.  
După 20 de ani de căsnicie, Eva (Lamia Beligan) o fostă vedetă de film, trăieşte suspiciunea că soţul ei, politicianul George Popa (Radu Beligan), îi este infidel. Rănită profund în orgoliu, participă la un casting unde obţine un rol într-un film american, dar, pentru interpretarea lui, ea trebuie să înveţe să cânte la violoncel doar în trei luni. În felul acesta, îl cunoaşte pe tânărul profesor Radu Manoliu (Marius Manole) care este însurat cu Gabi (Tania Popa) şi cu care are doi copii.
Dacă la început profesorul de violoncel i se pare Evei dezagreabil, treptat se îndrăgosteşte de acesta şi, fără scrupule, îl seduce, negândindu-se la consecinţele care nu întârzie să apară.

Citit 822 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2014 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.