La Teatrul Dramatic/ Femeile au liber la „Peţitoarele”

La Teatrul Dramatic/ Femeile au liber la „Peţitoarele”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, femeile au intrare liberă la spectacolul „Peţitoarele” de Avksentii Tzagareli, în regia lui Ion Sapdaru. Petronela Buda, Oana Preda Gheorghe, Cristian Gheorghe, Ciprian Braşoveanu, Carmen Albu, Aureliu Bâtcă, Lucian Pînzaru, Cristina Uja, Florin Toma, Svetlana Friptu, Elena Ghinea, Vlad Ajder, Răzvan Clopoţel, Corina Ivanov, Oana Mogoş şi Roman Gopşa ne promit un spectacol frumos, numai bun de descreţit frunţile.

Un text savuros (tradus şi adaptat de Ion Sapdaru, după un gruzin celebru pe la 1900 în lumea sa, dar jucat şi prin Europa, Avkstentii Tzagareli), o parodie la parodie, cu veneţianul Pantalone şi o Smeraldine (adaptarea traducătorului pentru numele gruzin al personajului - Hanuma), făcând trimitere la Commedia dell'Arte, la lumea de azi, dar şi la Chiriţa noastră. Un spectacol cu gaguri de teatru, de film, ca de desen animat, cu ritm, în costume surprinzătoare, amuzante, strălucitoare.

Duminică, „Antidotul”

Duminică, de la ora 19,00, sunteţi invitaţi la „Antidotul”, de Raffy Shart, în regia lui Lucian Sabados, cu Cristian Gheorghe, Carmen Albu, Oana Preda Gheorghe, Stelian Stancu, Petronela Buda, Ciprian Braşoveanu şi  Florin Toma în distribuţie.

„Un scenariu inteligent, al unui autor jucat în 44 de ţări. Cu surprize, în stilul unei Agatha Christie (chiar se face trimitere în text la "Zece negri mititei"), cu eleganţă franţuzească, dar şi un realism feroce. Nu se poate povesti fără a strica efectul. Nici măcar dacă antidotul este sau nu pentru otravă sau pentru falsa prietenie”, scria Victor Cilincă, după premieră.

Preţul biletelor este de 18,9 lei şi 14,7 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, biletul costă 10 lei.

Citit 1492 ori Ultima modificare Vineri, 07 Martie 2014 14:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.