Miercuri, la Teatrul Dramatic, Galele Culturii şi Patrimoniului gălăţean

Miercuri, la Teatrul Dramatic, Galele Culturii şi Patrimoniului gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Teatrul Dramatic „Fani Tardini” (strada Domnească, nr. 59), se va desfăşura, miercuri, 12 martie, începând cu ora 18,00, cea de-a doua ediţie a Galelor Culturii şi Patrimoniului gălăţean.

„Patrimoniul cultural, sub toate formele lui de existenţă: imobil, mobil, imaterial, trebuie protejat, îmbogăţit şi pus în valoare”, afirmă Cătălin Negoiţă, directorul executiv al Direcţiei pentru Cultură, organizatorul evenimentului. „Toate acestea nu ar fi cu putinţă fără aportul nostru, în general, dar, mai cu seamă, fără sprijinul unor oameni dedicaţi, individual sau constituiţi în diferite organizaţii. Efortul acestora merită răsplătit şi, de aceea, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Galaţi îi aduce în atenţia publicului, prin organizarea ediţiei a II-a a Galelor Culturii şi Patrimoniului gălăţean”, se mai arată în invitaţia primită de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură.

La evenimentul ce va fi presărat şi cu momente artistice vor participa secretarul de stat al Ministerului Culturii, Luminiţa Constantin, precum şi reprezentanţi ai direcţiilor pentru cultură din ţară. Publicul gălăţean este invitat să participe la ediţia a II-a a Galelor Culturii şi Patrimoniului. Intrarea este liberă.

Citit 939 ori Ultima modificare Luni, 10 Martie 2014 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.