„Atemporal”, la Muzeul de Artă: Doi plasticieni ieşeni expun la Galaţi

„Atemporal”, la Muzeul de Artă: Doi plasticieni ieşeni expun la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Muzeul de Artă Vizuală se va deschide miercuri, la ora 12,00, expoziţia de pictură-sculptură „Atemporal”, a plasticienilor ieşeni Gabriela şi Sabin Drînceanu.

După cum aflăm de la Simona Biriş, şef departament Relaţii Publice în cadrul instituţiei gazdă, Gabriela Drînceanu s-a născut pe 5 mai 1968 la Iaşi şi a absolvit Universitatea de Arte "George Enescu", secţia sculptură. Este membră al Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Iaşi, membră a grupului „3 Grup”, membră fondatoare a Fundaţiei „Axart” şi a Galeriei de Artă „Triconc”, Iaşi, membră a „Asociaţiei Femeilor Creatoare în Arta Plastică din România”. Are lucrări în colecţii din ţară, dar şi din Austria, Cipru, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Israel, Spania, S.U.A.

Sabin Drînceanu s-a născut pe 1 noiembrie 1967, în Moţăţei, Dolj şi a absolvit Universitatea de Arte, Facultatea de Restaurare, din Timişoara. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Iaşi şi preşedinte al Fundaţiei „Axart”, Iaşi.

Miercuri, cei doi artişti vor fi prezenţi la vernisaj.

Expoziţia va rămâne deschisă până pe 6 aprilie.

Citit 1031 ori Ultima modificare Luni, 10 Martie 2014 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.