Caravana „Zilele filmului românesc” poposeşte la Casa de Cultură a Sindicatelor (VIDEO)

Caravana „Zilele filmului românesc” poposeşte la Casa de Cultură a Sindicatelor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nae Caranfil, Dragoş Bucur, Maia Morgenstern, Monica Bârlădeanu, Alexandru Papadopol, Alexandru Maftei, Dorian Boguţă, Vera Farmiga, Iulia Rugină. Dacă vă întrebaţi ce au în comun toate aceste nume de artişti, răspunsul e simplu: toţi sunt capete de afiş la evenimentul ce se va desfăşura la Galaţi, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Miercuri, 28 mai şi joi, 29 mai, va trece prin Galaţi Caravana „Zilele filmului românesc”. 

Miercuri, 28 mai, începând cu ora 18,00, va rula „Nuntă în Basarabia”, o comedie semnată de Nap Toader, iar de la ora 20,00 va fi „Domnişoara Christina” -  o ecranizare a cunoscutei nuvele cu acelaşi nume scrisă de Mircea Eliade, în care joacă Maia Morgenstern. 

Joi, 29 mai, de la ora 18,00, veţi putea viziona „Love building” – o comedie cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă. În aceeaşi seară, de la ora 20,00 puteţi urmări „Closer to the Moon”, o producţie semnată de Nae Caranfil - un film comic şi tragic, deopotrivă, realizat în limba engleză, cu o distribuţie internaţională de prestigiu.

Biletul pentru fiecare proiecţie este 5 lei.

Vezi aici trailerul filmului "Love  Building"

Citeşte şi aici

Citit 1679 ori Ultima modificare Joi, 22 Mai 2014 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.