SPECTACOL ROCK, duminică, în Grădina Publică

SPECTACOL ROCK, duminică, în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Programul estival de distracţie gratis, în locurile de promenadă şi agrement, pentru gălăţeni continuă şi la acest sfârşit de săptămână.

Duminică, 20 iulie, iubitorii muzicii rock, dar şi cei care vor să petreacă o seară frumoasă în aer liber, pot veni la ora 20,00, în Grădina Publică, la concertul trupei Daily News Band. Aceasta a luat naştere în urmă cu aproximativ doi ani şi este formată, în prezent, din Claudio Russo - voce, Marius Mihai (Hathor) - bass, Georgiana Diaconescu - clape şi colaboratorii Răzvan Gheorghiu - tobe şi George Trif - chitară. Pe unul dintre site-urile de socializare, membrii formaţiei rock scriu: „Povestea noastră este scurtă şi la obiect. Ne-am căutat rapid şi ne-am găsit. O parte din numele grupului este inspirat şi de un pub gălăţean unde, în timpul liber, ne găsim cu prietenii”. Artiştii vor interpreta coveruri ale formaţiilor Travka, Luna Amara, Grimus/ Coldplay, Muse, Radiohead, dar şi piese proprii.

Săptămâna viitoare, teatru de păpuşi şi muzică simfonică

Primăria municipiului Galaţi, Teatrul Muzical „N. Leonard” şi Teatrul Dramatic „Fani Tardini” vor organiza şi săptămâna viitoare un concert gratis în aer liber, în speranţa ca îi vor scoate pe gălăţeni din case şi le vor oferi binemeritata porţie de distracţie de weekend. Astfel, duminică, 27 iulie, copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt invitaţi la Foişorul de pe Faleza Inferioară, să vadă piesa „Vasilache şi Mărioara”, pusă în scenă actorii Teatrului de Păpuşi „Gulliver”. Din distribuţie vor face parte Eduard Şişu, Marian Sterian, Vlad Ajder, Gina Geru, Elena Marin şi Adina Ariton. Spectacolul nu are o structură compoziţională închegată, ci se construieşte printr-un un şir de scenete independente. Fiecare scenă este însoţită de o melodie: cântecul ciobanului, apoi cel pe care-l juca ţiganul cu ursul, cântecul de prohodire al turcului şi, la final, marşul lui Napoleon.

În aceeaşi zi, dar seara, de la ora 20,00, în Grădina Publică, va avea loc concertul „Danubian Brass Septet”.

CITEŞTE ŞI: Campania VL „Eu vara nu dorm”/ Cât COSTĂ vacanţa la EFORIE

Citit 1927 ori Ultima modificare Vineri, 18 Iulie 2014 10:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.