Duminică, în Grădina Publică: CONCERTE pentru toate gusturile

Duminică, în Grădina Publică: CONCERTE pentru toate gusturile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Distracţie cu repetiţie, duminică seară, în Grădina Publică. Cum, săptămâna trecută, gălăţenii s-au bucurat de un concert extraordinar al instrumentiştilor de la „Danubian Brass Septet”, cei care au ratat spectacolul sau vor să-l revadă pot veni în Grădina Publică, începând cu ora 20,00.
Din grupul, format în anul 1997, ce aparţine Teatrului Muzical, fac parte şapte bărbaţi, de diferite vârste, de la 28 la peste 50 de ani. Viorel Partenie cântă la tubă, Marin şi Cristian Cucu (tată şi fiu) la trompetă, Costică Gegea se ocupă de percuţie, Gheorghe Constantinescu de clarinet, iar Victor Ţigănuşi suflă la corn. De la înfiinţare şi până în prezent, formaţia care cântă la instrumente de suflat din alamă şi lemn, a participat la diverse festivaluri, însă cel mai important a fost cel din Ulm, Germania. Gălăţenii care vor asista la concertul lor vor asculta multă muzică bună, atât clasică, cât şi jazz.
Săptămâna viitoare, pe 10 august, programul estival de distracţie gratis în locurile de promenadă continuă pentru gălăţeni tot la Grădina Publică. Iubitorii muzicii rock, dar şi cei care vor să petreacă o seară frumoasă în aer liber, pot veni la ora 20,00, la concertul trupei Daily News Band. Aceasta a luat naştere în urmă cu aproximativ doi ani şi este formată, în prezent, din Claudio Russo - voce, Marius Mihai (Hathor) - bass, Georgiana Diaconescu - clape şi colaboratorii Răzvan Gheorghiu - tobe şi George Trif - chitară.
Pe unul dintre site-urile de socializare, membrii formaţiei rock scriu: „Povestea noastră este scurtă şi la obiect. Ne-am căutat rapid şi ne-am găsit. O parte din numele grupului este inspirat şi de un pub gălăţean unde, în timpul liber, ne găsim cu prietenii”. Artiştii vor interpreta coveruri ale formaţiilor Travka, Luna Amară, Grimus/ Coldplay, Muse, Radiohead, dar şi piese proprii.

Citit 1450 ori Ultima modificare Joi, 31 Iulie 2014 18:05

3 comentarii

 • postat de Goria
  Duminică, 03 August 2014 09:16
  92.80.166.***
  Hai, nu fii rau! dan e baiat bun.Poama aia de Mirela, nevasta asociatului e de belea si-l face pe Dan.O sa scape greu de ea, e periculoasa rau! e si dusa cu capul de altfel, s-a tratat pe la niste psihologi, dar se pare ca fara rezultat.Ai grija Dane !
  7
  3
  Raportează
 • postat de numai de bine
  Vineri, 01 August 2014 19:24
  109.102.130.***
  Schimbati-va numele baieti!pacat ca va asociati cu pub ul ala jegos unde patronii dupa ce trag tepe la stat falimenteaza firma si o iau de la capat cu alta, in acelasi loc! o fraier si o nebuna
  7
  6
  Raportează
 • postat de Să ne distrăm cât putem, dar la Iarnă o să plângem ca la cimitir, Electrocentrale și Apaterm au murit.
  Vineri, 01 August 2014 10:03
  109.99.193.***
  Să ne distrăm cât este cald, că la Iarnă o să dârdâim de frig cu ale noastre tarabe Electrocentrale insolvență și Apaterm faliment. Bucurie mare pe capul nostru că scăpăm de două roabe energofage. Nu uitați că Ponta este Prim Ministru și are nevoie de votul vostru pentru a fi Președintele României. Să trăiți bine !!! Dacă mai puteți sau sunteți vii.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.