Duminică, în Grădina Publică: CONCERTE pentru toate gusturile

Duminică, în Grădina Publică: CONCERTE pentru toate gusturile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Distracţie cu repetiţie, duminică seară, în Grădina Publică. Cum, săptămâna trecută, gălăţenii s-au bucurat de un concert extraordinar al instrumentiştilor de la „Danubian Brass Septet”, cei care au ratat spectacolul sau vor să-l revadă pot veni în Grădina Publică, începând cu ora 20,00.

Din grupul, format în anul 1997, ce aparţine Teatrului Muzical, fac parte şapte bărbaţi, de diferite vârste, de la 28 la peste 50 de ani. Viorel Partenie cântă la tubă, Marin şi Cristian Cucu (tată şi fiu) la trompetă, Costică Gegea se ocupă de percuţie, Gheorghe Constantinescu de clarinet, iar Victor Ţigănuşi suflă la corn. De la înfiinţare şi până în prezent, formaţia care cântă la instrumente de suflat din alamă şi lemn, a participat la diverse festivaluri, însă cel mai important a fost cel din Ulm, Germania. Gălăţenii care vor asista la concertul lor vor asculta multă muzică bună, atât clasică, cât şi jazz.

Săptămâna viitoare, pe 10 august, programul estival de distracţie gratis în locurile de promenadă continuă pentru gălăţeni tot la Grădina Publică. Iubitorii muzicii rock, dar şi cei care vor să petreacă o seară frumoasă în aer liber, pot veni la ora 20,00, la concertul trupei Daily News Band. Aceasta a luat naştere în urmă cu aproximativ doi ani şi este formată, în prezent, din Claudio Russo - voce, Marius Mihai (Hathor) - bass, Georgiana Diaconescu - clape şi colaboratorii Răzvan Gheorghiu - tobe şi George Trif - chitară.

Pe unul dintre site-urile de socializare, membrii formaţiei rock scriu: „Povestea noastră este scurtă şi la obiect. Ne-am căutat rapid şi ne-am găsit. O parte din numele grupului este inspirat şi de un pub gălăţean unde, în timpul liber, ne găsim cu prietenii”. Artiştii vor interpreta coveruri ale formaţiilor Travka, Luna Amară, Grimus/ Coldplay, Muse, Radiohead, dar şi piese proprii.

Citit 1537 ori Ultima modificare Joi, 31 Iulie 2014 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.