"Trei purceluşi" se joacă în Parcul Rizer, duminică dimineaţă

"Trei purceluşi" se joacă în Parcul Rizer, duminică dimineaţă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Duminică, 19 iulie, de la ora 11,00, în Parcul Rizer, copiii vor putea învăţa din păţaniile unor drăguţe şi cam neastâmpărate personaje, din spectacolul "Cei trei purceluşi", în interpretarea actorilor Teatrului de păpuşi „Gulliver”. Un spectacol cu intrarea gratuită!

„Dacă şi copilul tău întreabă nerăbdător şi curios când mai mergeţi împreună la teatru, spune-i că duminica aceasta îl vei “răsfăţa” cu un spectacol foarte vesel şi antrenant”, ne spun păpuşarii de la îndrăgitul treatru pentru cei mici şi nu numai.

Suspans, emoţie, dar şi ghiduşie, într-o poveste din care copiii învaţă că este bine să fii cuminte şi… cu minte - asta te poate salva chiar şi de lupul cel rău! Povestea foarte îndrăgită a scriitorului rus Serghei Mihailov a fost pusă în scenă de un regizor priceput, care a dat multe spectacole de succes pe scena teatrului de păpuşi gălăţean, Daniel Stanciu, care semnează şi adaptarea, ingenioasă şi plină de umor, a cunoscutului basm, poveste care a fost transformată şi în desene animate în multe ţări ale lumii.

Din distribuţie fac parte îndrăgiţii actori Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Eliza Cristu şi Aurelian Iorga. Ilustraţia muzicală cu care pleci în minte este făcută de Jou-Jou Drăgan. Decorurile îi aparţin scenografei Daniela Drăgulescu.

Marionetele alternează în joc cu actorii, dovedind că nu mărimea, ci mintea ascuţită şi cuminţenia contează şi ascultarea celor cu mai multă experienţă.

Vom mai avea spectacole de vară

Spectacolele gratuite de vară, pentru copii, sunt un dar făcut de Primăria Municipiului Galaţi, în parteneriat cu Teatrul Dramatic "Fani Tardini" - Secţia de Păpuşi "Gulliver". Teatrul de păpuşi are un plan, după care, în aer liber, în Parcul Rizer adică, începând cu 5 iulie, din două în două duminici, micuţii au putut vedea gratuit spectacole minunate, anume pentru ei.

Urmează, în acelaşi loc, la aceeaşi oră, duminică, 2 august, spectacolul „Vasilache, Mărioara şi invitaţii”, iar sâmbătă, 15 august, copiii vor putea vedea „Scufiţa Roşie”.        

Citit 1539 ori Ultima modificare Joi, 16 Iulie 2015 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.