Cărţile de la Euro-Gară

Cărţile de la Euro-Gară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a doua filială a Bibliotecii „V.A. Urechia” şi-a deschis porţile săptămâna trecută, la etajul I al Euro-Gării CFR Călători. Geta Eftimie, directoare adjunctă a Bibliotecii „V.A. Urechia”, ne-a precizat că atât locuitorii din zona gării, cât şi eventualii călători care nu au încă permis de împrumut se pot înscrie şi la această filială. Adulţii au nevoie doar de buletinul sau cartea de identitate, iar copiii de certificatul lor de naştere şi de cartea de identitate a unuia dintre părinţi.

Celozena Diaconu, responsabil de filială, aşteaptă de la cititori solicitări de cărţi, în măsura în care nu le găsesc la rafturile de la „Grigore Vieru”. „La o zi după solicitarea scrisă le vom aduce cartea de la sediul central, aşa încât nu vor fi nevoiţi să se deplaseze până acolo. În rest, pot consulta gratuit un ziar „Viaţa liberă”, pot accesa internetul sau pot viziona un film la unul dintre cele două calculatoare”, ne-a mai spus responsabila de filială.

Vă reamintim că Filiala nr.4 din incinta Euro-Gării CFR Călători funcţionează după următorul program: lunea, miercurea şi vinerea, între orele 8,30 - 16,00, iar marţea şi joia în intervalul orar 12,00 - 20,00. Pe bibliotecarii din acest punct de împrumut îi puteţi contacta la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefonul 0732.520525.

Citit 569 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.