VERNISAJ/ „Pas în doi”, la Muzeul de Artă

VERNISAJ/ „Pas în doi”, la Muzeul de Artă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Muzeul de Artă Vizuală ne invită la vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică „Pas în doi” (semnată de plasticienii gălăţeni Irina Panţiru şi Gheorghe Miron), vineri, 23 octombrie, la o oră mai puţin obişnuită, 19,00.

În ciuda unui stil retras de viaţă, la atelier, unde munceşte sute de oră la o pânză superbă sau la un desen elaborat, şi la muzeu, unde este muzeograf cu dăruire, care îşi lasă amprenta ca organizator de expoziţii, discretul Miron este un nume! Cel puţin pour les connaisseurs.

Artiştii adevăraţi sunt şi mari generoşi, astfel încât formează talente şi sprijină tinerii artişti care într-o zi le vor lua locul. Artistul Gheorghe Miron are încredere în talentul foarte tinerei artiste Irina Panţiru (născută în ´92, a absolvit anul acesta Facultatea de Arte şi Design - secţia Pictură de Şevalet, la Universitatea de Vest Timişoara) despre care spune apăsat: „Cred cu tărie şi afirm că Irina are toate calităţile ce-i sunt necesare pentru a deveni, aşa cum spune de fiecare dată, fără să ezite, cel mai mare pictor”.

Citit 1326 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2015 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.