"O noapte furtunoasă" şi "Puşlamaua de la etajul 13"

"O noapte furtunoasă" şi "Puşlamaua de la etajul 13"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Două spectacole deosebite sunt în programul din acest weekend al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 19,00, piesa „Puşlamaua de la etajul 13”, de Mircea M. Ionescu, va readuce în faţa publicului drama contemporană a unei familii. Spectacolul beneficiază de o distribuţie extraordinară, din care fac parte actorii Petronela Buda, Veronica Păpuşă, Petrică Păpuşă, Gheorghe V. Gheorghe, Svetlana Friptu, Aureliu Bâtcă, Ana Maria Ciucanu şi Gheorghe Breabăn.

Regia aparţine lui Vili Perveli Nikolov, care semnează şi ilustraţia muzicală. În toamna anului 2011, textul a câştigat Premiul I la Concursul de dramaturgie românească, în cadrul Festivalului Naţional de Comedie de la Galaţi. Spectacolul înfăţişează lupta unei adolescente, care îşi caută ultimul dram de speranţă, fiind măcinată de divorţul părinţilor săi. În rolul adolescentei pe nume Linda va intra tânăra actriţă Petronela Buda şi va reprezenta imaginea copiilor lăsaţi de izbelişte, care nu-şi pot îndeplini visul. În cazul personajului Linda, visul este acela de a face tenis de performanţă.

Duminică, 6 decembrie, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic se va juca un spectacol al tuturor timpurilor: „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale. Regia este semnată de Daniel Stanciu, iar din distribuţie fac parte actorii Petronela Buda, Gina Geru, Ramona Păuc, Marian Sterian, Aurelian Iorga, Eduard Şişu şi Vlad Ajder. Spectacolul este o comedie de moravuri, pentru că reprezintă viaţa „mahalalei bucureştene”: negoţul, politica, garda civică, familia şi adulterul.

Preţul unui bilet este de 18,90 şi 14,70 pentru adulţi şi de 10 lei pentru elevi, studenţi sau pensionari.

Citit 1166 ori Ultima modificare Joi, 03 Decembrie 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.