TEATRUL DE PĂPUȘI din Galați îşi reia activitatea din acest weekend

TEATRUL DE PĂPUȘI din Galați îşi reia activitatea din acest weekend
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începutul oficial al stagiunii la Teatrul de Păpuşi "Gulliver" va avea loc duminică, 18 septembrie, începând cu ora 10,30. Copiii, împreună cu părinţii şi bunicii, sunt aşteptaţi la „Cenuşăreasa”, spectacol ce a avut premiera în luna mai a acestui an, şi care a obţinut marele premiu la Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver”. Preţul biletelor de intrare la spectacole rămâne acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

În această toamnă, Teatrul va participa la o serie de festivaluri de gen din ţară, primele fiind la Bucureşti şi Iaşi. În acest sfârşit de săptămână, actorii de la Gulliver vor juca în deplasare „Cei trei purceluşi” şi „Mica Sirenă”, două spectacole foarte îndrăgite de cei mici.

Pentru a celebra toate artele care înfrumuseţează copilăria, programul celor două acţiuni culturale propune, pe lângă spectacolele de mânuire a marionetelor şi teatru de improvizaţie pentru copii, concerte, spectacol de ventrilocie, dar şi o conferinţă educaţională despre cum ne pregătim copiii pentru grădiniţă şi şcoală.

Citit 4868 ori Ultima modificare Joi, 08 Septembrie 2016 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.