700 volume DONATE de Biblioteca ”V.A. Urechia”, în două localităţi din Basarabia

700 volume DONATE de Biblioteca ”V.A. Urechia”, în două localităţi din Basarabia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O donaţie substanţială de carte românească, oferită de Biblioteca Judeţeană “V. A. Urechia” din Galaţi, a ajuns, recent, în Republica Moldova, în bibliotecile din două localităţi basarabene în care instituţia gălăţeană de cultură a mai făcut donaţii.

Astfel, delegaţia de bibliotecari condusă de managerul bibliotecii noastre, Zanfir Ilie, a transportat peste graniţă încă 700 de volume de carte, pentru copii şi de beletristică în general, un transport împărţit frăţeşte între două biblioteci unde instituţia gălăţeană are filiale.

La Biblioteca Publică Raională „Andrei Ciurunga” din Cahul, grupul gălăţean a fost primit cu multă căldură de directoarea instituţiei, Rodica Dermenji. Aceeaşi primire prietenească a fost şi la Giurgiuleşti, la filiala deschisă în sediul Bibliotecii Liceului „Mihail Sadoveanu”. Acolo au fost întâmpinaţi de directoarea bibliotecii, Crina Negrea.

Din delegaţia condusă de directorul gălăţean au mai făcut parte bibliotecarele Silvia Cornelia Matei, şef Serviciu săli lectură şi depozite generale, precum şi Liana-Mihaiela Niculeţ, de la Biroul marketing, programe, proiecte.

Reamintim că Biblioteca „V. A. Urechia”, cu patru filiale la Galaţi, are şi cinci filiale peste hotare: trei în Republica Moldova şi două în Ucraina.

Citit 1317 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 01:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.