„Muzicalul” - trei propuneri de weekend

„Muzicalul” - trei propuneri de weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Artiştii Teatrului Muzical s-au pregătit intens ca să le ofere gălăţenilor un program dens în stagiunea estivală, care a debutat duminica trecută. La acest sfârşit de săptămână, aveţi nu una, ci trei oferte de spectacole.

Spectacol de revistă

Vineri, de la ora 19,30, membrii orchestrei şi balerinii teatrului vă invită la o seară de revistă, la Grădina Leonard. Spectacolul muzical coregrafic de divertisment se intitulează chiar „Te aştept la Grădină”. Dirijor este Nicolae Mantu, iar solişti Luminiţa Vologa, Emilia Savu, Anton Mihail. Regia artistică o semnează Florin Melinte, iar diferitele roluluri vor fi interpretate de Isabela Oancea, Luminiţa Panaitopol, Paul Buţa, Mitică Belciugan.

Arii celebre vieneze

Sâmbătă, de la aceeaşi oră şi în acelaşi loc puteţi asculta fragmente muzicale din compoziţii celebre vieneze. La pupitrul dirijoral se va afla Sorin Oancea, maestrul de cor este Eugen Dan Drăgoi, momentele de balet sunt semnate Fănică Lupu, iar regia artistică aparţine Anei Condrea. Vor urca pe scenă soliştii Sofia Şerban, Emilia Frigioiu, Adina Lazăr, Adrian Ionescu, Iulian Sandu, Teodor Niţă.

Jazz

Duminică, vi se cultivă pasiunea pentru un tip special de jazz, într-o seară prezentată ca fiind „o aventură plină de ritm şi culoare”. De la ora 19,30 este programat un recitat world music, în compania Mariei Răducanu şi a lui Pedro Negrescu.

Preţul unui bilet la fiecare dintre cele trei spectacole este 21,5 lei, studenţii, elevii şi pensionarii având reducere de 50 la sută.

Citit 1025 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.