"Sânziana şi pepelea", o feerie pentru cei mici

"Sânziana şi pepelea", o feerie pentru cei mici
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 11 iunie, de la ora 10,30, în Sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, trupa Teatrului de Păpuşi „Gulliver” ne va încânta cu o producţie de succes, foarte longevivă. Feeria „Sânziana şi Pepelea”, scrisă de Vasile Alecsandri, va putea fi aplaudată de micuţii spectatori, într-un spectacol de zile mari. Este un basm hazos, imaginativ şi eroic, despre o prinţesă răpită de un zmeu şi salvată de un flăcău din popor, sărac, însă isteţ. Aruncată în apele unui lac, ea se transformă într-o zână şi-i dăruieşte lui Pepelea un fluier fermecat, al cărui sunet îi face pe toţi cei care-l ascultă să danseze şi îi spune că, ajutat de acest dar fermecat, va reuşi să o ia în căsătorie pe fiica lui Papură Vodă, Sânziana.

Adaptarea textului şi regia îi aparţin magicianului scenei pentru copii, maestrul Cristian Pepino, scenografia, bogată şi neaşteptată, este realizată de un bun artist, Mircea Nicolau, alături de extraordinara scenografă, regretata Cristina Pepino, şi de regizor. Muzica este scrisă de compozitorul şi dirijorul gălăţean Sorin Oancea. Din distribuţie fac parte actorii: Eduard Şişu, Nicole Lungu, Gina Geru, Elena Marin, Marian Sterian, Rodica Panu, Adina Ariton şi Mircea Vâjâianu.

Biletele se pot cumpăra cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, de la sediul Teatrului Dramatic "Fani Tardini": 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 1483 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iunie 2017 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.