Rivalul lui Trump, Mitt Romney, câştigător la Senat

Rivalul lui Trump, Mitt Romney, câştigător la Senat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fostul candidat republican la alegerile prezidenţiale din SUA în 2012, Mitt Romney, a câştigat detaşat scrutinul primar republican în statul Utah în vederea alegerilor pentru Senatul SUA, însoţindu-şi revenirea în politică cu promisiunea de a taxa eventualele greşeli ale preşedintelui Donald Trump, informează AFP.

”Ei bine, putem spune că echipa noastră a câştigat alegerile primare”, a declarat Romney în faţa susţinătorilor săi, după ce l-a învins net pe rivalul său, conservatorul Mike Kennedy, cu peste 70 la sută din voturi, conform rezultatelor provizorii. Victoria îi garantează lui Romney un loc de senator în noiembrie, Utah, stat cu o importantă comunitate mormonă, căreia îi aparţine şi el, fiind un fief al republicanilor de 42 de ani.

Critic acerb al lui Donald Trump în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, când l-a numit chiar „şarlatan” pe miliardar, Mitt Romney (71 de ani) şi-a mai atenuat declaraţiile publice în ultima vreme. Fostul guvernator al statului Massachusetts (2002-2006) a promis totuşi să nu tacă în faţa greşelilor preşedintelui Trump.

Citit 2029 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iunie 2018 18:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.