Un şofer de TIR din Brăila, ucis într-o parcare din Franța
Foto: Facebook

Un şofer de TIR din Brăila, ucis într-o parcare din Franța
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Procuratura din Amiens a declanșat o anchetă pentru crimă. Pentru moment, niciun suspect nu a fost arestat.


În noaptea de 15 spre 16 mai 2021, un şofer profesionist de TIR se afla într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa, cu care făcea echipaj pe camion. Cei doi veneau din Anglia şi urmau să facă o livrare în Spania. La un moment dat, bărbatul i-a spus soţiei că merge la toaletă, apoi se va duce să verifice dacă încărcătura este în regulă, iar lacătul remorcii este intact. Imediat ce a coborât şi a ajuns în spatele TIR-ului, românul - în vârstă de 39 de ani - a fost atacat cu o sabie şi înjunghiat de două ori, în inimă şi spate. În ciuda eforturilor depuse de medicii chemați la fața locului, tânărul nu a mai putut fi salvat [detalii]

Camionagii spun că Franța devine una dintre cele mai periculoase zone de tranzit pentru șoferii români. Ei nu exclud varianta ca atacatorul să fie un migrant.

Sute de transportatori, care bat drumurile Europei, povestesc și chiar au dovezi video că au devenit țintele migranților. Aceștia îi jefuiesc sau le cer sub amenințare să îi transporte spre Marea Britanie. Ai noștri acuză autoritățile europene că nu intervin pentru siguranța conducătorilor auto proveniți mai ales din est.

În imagine, șoferul român ucis în Franța, Mihai Spătaru:

Citit 945 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Mai 2021 13:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.