A furat un pod de 18 metri, dintr-un parc public

A furat un pod de 18 metri, dintr-un parc public
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un bărbat din statul american Ohio a fost acuzat că a furat un pod de 18 metri după ce a închiriat o macara pentru a-l sustrage dintr-un parc public, relatează Insider. Podul a fost instalat inițial într-un parc din orașul Akron, dar a fost ulterior mutat temporar pe un câmp, în timpul unor lucrări de restaurare, el dispărând apoi pe data de 11 noiembrie.

Poliția din Akron, oraș cu aproape 200.000 de locuitori din Ohio, a anunțat că David Bramley, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a fost arestat vineri și pus sub acuzare pentru furtul podului, în luna noiembrie. Polițiștii afirmă că Bramley, care muncea în zonă, a plătit o companie locală pentru a-l lăsa să folosească macaraua și că apoi s-a folosit de aceasta pentru a urca podul pe un vehicul pe care apoi l-a condus până la o proprietate din apropiere.

Bramley a fost identificat drept persoană de interes în acest caz, după ce polițiștii au primit mai multe ponturi în legătură cu furtul, ofițerii descoperind podul parțial dezmembrat pe proprietatea sa, vinerea trecută. Procurorii locali au confirmat că acesta va fi pus sub acuzare și va fi adus în fața instanței.

Citit 1991 ori Ultima modificare Marți, 21 Decembrie 2021 15:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.