Șapte morți și trei dispăruți în Brazilia, după ce o stâncă s-a prăbușit peste ambarcațiuni turistice

Șapte morți și trei dispăruți în Brazilia, după ce o stâncă s-a prăbușit peste ambarcațiuni turistice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel puțin șapte persoane au murit după ce o stâncă masivă a căzut sâmbătă peste mai multe ambarcațiuni turistice în statul brazilian Minas Gerais, a relatat CNN Brasil.

Trei persoane sunt date dispărute, iar eforturile de salvare au încetat sâmbătă târziu din cauza „lipsei de iluminare naturală” la lacul Furnas din Capitólio. Ele urmau să fie reluate duminică, la ora locală 5 dimineața, a declarat Pedro Aihara, un purtător de cuvânt al Departamentului de pompieri din Minas Gerais.

Aihara a precizat că 23 dintre cele 32 de persoane care au fost tratate la Santa Casa din Capitólio cu răni minore au fost externate, în timp ce alte două persoane au fost tratate la Santa Casa din municipiul Piumhi cu fracturi expuse.

Ploile abundente au fost cele care au provocat desprinderea rocilor de la lacul Furnas, potrivit lui Romeu Zema, guvernatorul din Minas Gerais.

O înregistrare video care a fost postată pe rețelele de socializare arată turiști aflați pe alte ambarcațiuni în lacul Furnas strigând „ieșiți de acolo” chiar înainte ca stânca să cadă.

Citit 411 ori Ultima modificare Duminică, 09 Ianuarie 2022 17:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.