Incendiu uriaș la un hotel-cazinou din Cambodgia

Incendiu uriaș la un hotel-cazinou din Cambodgia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel puțin 19 persoane au murit în incendiul de la un hotel-cazinou din Cambodgia, dar bilanțul ar putea crește, deoarece echipele de salvare nu au ajuns încă în toate zonele. Incendiul care a durat mai mult de 12 ore în cazinoul unui hotel din Cambodgia a ucis cel puțin 19 persoane și a rănit alte zeci, iar un oficial a avertizat că alte persoane ar putea fi date dispărute, transmite The Guardian.

Videoclipurile partajate online au arătat flăcările care izbucneau din hotelul și cazinoul Grand Diamond City din Poipet, un oraș de navetiști de la granița cu Thailanda, în timp ce sute de salvatori se străduiau să stingă incendiul.

Imaginile au surprins complexul masiv în flăcări, clipurile părând să arate unii oameni prinși în interiorul clădirii în flăcări şi alții care săreau de la ferestre în timp ce salvatorii încercau să ajungă la ei. Un raport provizoriu al poliției, consultat de Agenția France Presse, a declarat că aproximativ 400 de persoane ar fi lucrat la cazinou. Presa locală a raportat că și cetățeni străini, majoritar thailandezi, se aflau în cazinou în momentul incendiului.

Grand Diamond City este unul dintre numeroasele hoteluri-cazinou grupate de-a lungul graniței dintre Thailanda și Cambodgia.

Citit 475 ori Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2022 16:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.