Accident foarte ciudat în SUA. Femeie din Texas rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea

Accident foarte ciudat în SUA. Femeie din Texas rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O femeie din Texas, SUA, a fost atacată de un şoim şi un şarpe în acelaşi timp după ce pasărea – care se hrăneşte cu şerpi – a scăpat din greşeală pe ea reptila care se zbătea, relatează BBC, citată de news.ro.

Peggy Jones, în vârstă de 64 de ani, tundea gazonul luna trecută, când un şoim care trecea pe acolo a scăpat un şarpe pe ea, după care s-a năpustit furios pentru a-şi recăpăta prada. Şarpele s-a înfăşurat în jurul braţului femeii şi a început să o atace în zona feţei, în timp ce pasărea şi-a înfipt ghearele adânc în braţul ei.

Potrivit sursei citate, totul a început după ce un şarpe a căzut brusc din cer şi a aterizat pe femeie. Înainte să îl poată îndepărta, a început atacul şoimului.

”În timp ce încercam să arunc şarpele de pe braţul meu, el s-a înfăşurat în jurul acestuia”, a declarat ea pentru CBS News. ”Şarpele îmi ataca faţa, mi-a lovit ochelarii de câteva ori… eu scuturam braţul, el ataca şi continua să se ţină”, a povestit femeia. ”Apoi a apărut şoimul, la fel de brusc cum a apărut şarpele”, a spus Jones.

”Șoimul a apucat şarpele care era înfăşurat în jurul braţului meu şi l-a tras ca şi cum voia să îl ducă. Şi când a făcut asta, mi-a smucit braţul în sus. Şoimul ducea braţul meu şi şarpele cu el”, a adăugat ea.

Şoimul s-a chinuit să îndepărteze şarpele de pe corpul femeii, rănind-o în mod repetat cu ghearele când încerca să îşi recapete hrana. Într-un final, şarpele a fost tras de pe braţul ei, iar soţul femeii, speriat, a dus-o la spital.

”Aveam răni perforate, tăieturi, abraziuni, zgârieturi şi vânătăi serioase”, a adăugat ea, menţionând că în urma atacului şarpelui ochelarii i-au fost distruşi.

Jones a descris atacul ca extrem de traumatizant, spunând că a crezut că va muri şi că de atunci reuşeşte cu greu să doarmă.

Citit 747 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 12:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.