Trafic perturbat în continuare de ceaţă pe aeroporturile din Londra

Trafic perturbat în continuare de ceaţă pe aeroporturile din Londra
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traficul aerian era în continuare perturbat de ceaţă, luni dimineaţă, pe aeroporturile Heathrow şi London City din Londra, potrivit reprezentanţilor acestora, care preconizau o ameliorare a condiţiilor meteorologice spre prânz.

La Heathrow (vestul Londrei), cel mai important aeroport din Marea Britanie, 37 de curse au fost anulate la sosire şi 22 la plecare, la primele ore ale dimineţii, potrivit unei purtătoare de cuvânt, dar vizibilitatea începea să se amelioreze. Până în prezent nu au fost semnalate întârzieri.

Aeroportul London City, din estul capitalei britanice, a anunţat la rândul său anularea a opt zboruri şi devierea altor două, la ora 8.00 GMT (10.00, ora României).

O ameliorare a condiţiilor este preconizată spre prânz, ceaţa urmând să se ridice în jurul orei 10.00 GMT (12.00, ora României), potrivit serviciilor meteorologice.

Duminică, mii de pasageri au rămas blocaţi pe cele două aeroporturi, din cauza vizibilităţii foarte reduse.

La Heathrow, pe unde trec 1.300 de curse zilnic, 132 de zboruri au fost anulate, iar la London City 44 de zboruri au suferit întârzieri sau au fost deviate.

Citit 1807 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.