Morga unui azil psihiatric din Australia, transformată în hotel

Morga unui azil psihiatric din Australia, transformată în hotel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un om de afaceri australian intenţionează să transforme morga dezafectată a unui azil psihiatric de pe insula Tasmania într-un hotel, sperând să îi atragă astfel pe turiştii aflaţi în căutarea unor destinaţii originale.

Antreprenorul australian doreşte să capteze interesul turiştilor cu ajutorul meselor de autopsie şi al compartimentelor frigorifice din acea morgă.

"Morga deţine încă mesele de autopsie şi compartimentele frigorifice. Este magnific", a declarat proprietarul Hadyn Pearce, un comerciant de antichităţi, care a achiziţionat imobilul în urmă cu câţiva ani.

"Vom instala un pat dublu într-una dintre camere, avem trei mese de autopsie (care vor fi folosite ca paturi) şi două compartimente frigorifice, care sunt şi ele utilizabile", a adăugat el.

Morga, care datează din anii 1950, face parte din clădirile ce au aparţinut spitalului psihiatric Willow Court, un complex de construcţii istorice, restaurate treptat, care nu mai sunt în prezent ocupate de persoane suferind de afecţiuni psihiatrice.

Hadyn Pearce intenţionează să îşi inaugureze hotelul la începutul anului 2013.

Citit 2190 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2012 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.