Motivul incredibil pentru care două românce s-au bătut la Londra

Motivul incredibil pentru care două românce s-au bătut la Londra
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O stripteuză româncă "i-a spart nasul" unei colege într-un club de noapte din Soho, Londra, unde lucrau amândouă, deoarece era geloasă pentru că aceasta avea mai mulţi clienţi decât ea, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Dansatoarea româncă Maria Badea, în vârstă de 20 de ani, a lovit-o cu capul pe o colegă, Gina Ciobotaru, dansatoare exotică în acelaşi club, deoarece era geloasă pe numărul mare de clienţi pe care îi atrăgea aceasta, potrivit declaraţiilor din sala de judecată.

După ce a avertizat-o pe Ciobotaru că o va aştepta în faţa clubului, Badea a lovit-o cu capul în gură. Ciobotaru a fost rănită grav şi a necesitat o operaţie la nas, ceea ce a determinat-o să renunţe la muncă timp de o lună. "Mi-a spus că o să mă aştepte afară. A spus că o să mă bată", a declarat Ciobotaru.

Aceasta a afirmat că i-a spus managerului, care s-a oferit să o conducă acasă, dar până la urmă a decis să plece singură pentru că era obosită şi a fost atacată de Badea. Presupusa victimă a declarat că atunci când a sunat la poliţie, agresoarea a încercat să-i ia telefonul şi i-a spus: "Poliţia nu va face nimic. Sunt femeie".

Badea susţine că Ciobotaru, pe care a găzduit-o timp de două săptămâni atunci când aceasta nu avea unde să stea, i-ar fi adresat cuvinte injurioase la adresa mamei ei, în limba română. Avocatul apărării, Sharmila Salvi, a declarat că aceastea au fost percepute de Badea ca fiind foarte ofensatoare, cu atât mai mult cu cât mama ei a abandonat-o atunci când ea avea doar două săptămâni.

Citit 1953 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2012 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.