Dragnea şi Grindeanu, faţă în faţă cu Trump

Dragnea şi Grindeanu, faţă în faţă cu Trump
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat că a participat, joi sera, împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al SUA, Donald Trump.

"I-am transmis preşedintelui (Trump - n.r.) dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România şi SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!". A fost un dialog cald şi deschis", a afirmat liderul PSD pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a scris şi el pe reţeaua de socializare despre "primele întâlniri" cu noua echipă de la Casa Albă.

Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea, au participat, ieri, şi la ceremonia de învestire a noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. În mod oficial, doar ambasadorii acreditaţi la Washington sunt invitaţi la această ceremonie, însă oricine poate participa cumpărând un bilet, al cărui preţ variază între 25.000 şi un milion de dolari. În acelaşi timp, cina alături de preşedintele SUA costă între 500.000 şi un milion de dolari.        

Citit 1864 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2017 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.