Donald Trump îndeamnă la proteste

Donald Trump îndeamnă la proteste
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fostul președinte american Donald Trump a declarat că se așteaptă să fie arestat marți într-un caz instrumentat de procuratura din Manhattan și a făcut apel la susținătorii săi să protesteze, potrivit unei postări de sâmbătă pe site-ul Truth Social, transmite Reuters. Un purtător de cuvânt al biroului procurorului districtual a refuzat să comenteze.

Donald Trump a declarat, fără a furniza dovezi, că „scurgeri ilegale" din partea biroului procurorului districtual din Manhattan au indicat că va fi arestat. El nu a precizat care ar fi acuzațiile. „Scurgerile ilegale de la biroul procurorului districtual corupt și extrem de politic din Manhattan ... indică faptul că, fără ca nicio infracțiune să poată fi dovedită ... cel mai important candidat republican de departe și fost președinte al Statelor Unite ale Americii, va fi arestat marți, săptămâna viitoare", a scris Trump. „Protestați, luați-ne națiunea înapoi!", a adăugat fostul președinte american.
Biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, a început la începutul acestui an să prezinte dovezi unui mare juriu care investighează o plată de 130.000 de dolari pe care Michael Cohen, fostul avocat și intermediar al lui Trump, a făcut-o starletei porno Stormy Daniels în ultimele zile ale campaniei electorale din 2016. Stormy Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, spune că a avut o aventură cu Donald Trump cu zece ani înainte, însă, acesta a negat că aventura a avut loc.
Citit 299 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2023 18:49

2 comentarii

 • postat de costel
  Duminică, 19 Martie 2023 10:45
  89.39.81.***
  Astept cu interes ziua de marti !
  2
  0
  Raportează
 • postat de Mario
  Sâmbătă, 18 Martie 2023 22:25
  89.137.136.***
  Paaai la banii lui...putea s aibă 1000 de amante...chiorul n a avut o pe udrea atâția ani...și n a făcut nici o secundă de pușcărie...o înscenare de prost gust...de fapt se folosesc de orice mizerie...să l împiedice să devină la anul președintele Americii...punct...restul sunt vrăjeli de 2 lei...
  2
  1
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro