Moştenitorul imperiului Samsung, la închisoare

Moştenitorul imperiului Samsung, la închisoare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Moştenitorul imperiului sud-coreean Samsung, Lee Jae-yong, a fost condamnat, vineri, de o instanţă de judecată din ţara sa la cinci ani de închisoare, într-un dosar de mare corupţie. În acelaşi caz, fosta preşedintă a Coreei de Sud, Park Geun-hye, a fost îndepărtată de la putere.
Vicepreşedinte al Samsung Electronics, Lee Jae-yong, a fost condamnat pentru corupţie, abuz de bunuri sociale, sperjur şi alte capete de acuzare în raport cu plăţi sau promisiuni ale unor plăţi în valoare de 43,3 miliarde de woni (32,5 milioane de euro) către confidenta din umbră a lui Park, Choi Soon-sil.
Anii pe care Lee Jae-yong urmează să îi petreacă la închisoare ar putea lăsa urme adânci inclusiv în evoluţia companiei.

Citit 2047 ori Ultima modificare Vineri, 25 August 2017 21:29

2 comentarii

 • postat de Lee Jae-yong Duminică, 27 August 2017 11:30 Link la comentariu
  1
  0

  Lee Jae-yong a fost condamnat pentru mita intrun dosar politic, (care miroase de la o posta!), dar suna mai bine in termeni vagi, gen coruptie, exact ca aia din Bruxelles cand e vorba de Romania si Bulgaria,lol

  Raportează
 • postat de Marin Sâmbătă, 26 August 2017 11:29 Link la comentariu
  0
  10

  Gabriel Kolbay stii si tu despre afaceri cum stiu eu fizica cuantica. Nu o sa lase absolut nici o urma in evolutia companiei. O companie precum Samsung este condusa de un consiliu director format din zeci de oameni, nu e dictatura, nu ia o singura persoana decizii, nu e ca la romanica unde nea' patron taie si spanzura. Cat timp face asta parnaie, o sa ii ia altcineva locul la masa decizionala si compania o sa mearga mai departe la fel de bine. Posibil chiar sa mearga mai bine, avad in vedere ca asta este corupt, au inlaturat o persoana toxica de la masa.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.