Magazinele Carrefour și Profi din Galați au retras de la vânzare produsele din Rusia

Magazinele Carrefour și Profi din Galați au retras de la vânzare produsele din Rusia
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Carrefour România și Profi, care dețin magazine și la Galați, sunt primii retaileri care au confirmat că au retras de la vânzare produsele din Rusia și că nu mai plasează comenzi noi acolo.

”În lumina evenimentelor din Ucraina, Carrefour România și-a unit forțele cu două ONG-uri partenere pentru a oferi sprijin refugiaților și, în plus, a decis să retragă de la vânzare toate produsele provenite din Rusia, decizie care va fi implementată în zilele următoare. În contextul actual, lanțul nu intenționează să plaseze noi comenzi pentru produse rusești”, au declarat pentru HotNews. reprezentanții Carrefour România.

La rândul său, directorul general Profi, Pawel Musial a transmis că ar fi binevenit dacă  producătorii și-ar muta capacitațile de producție în afara Rusiei.

”După părerea noastră nu gesturile simbolice dar inutile, cum ar fi afișele cu “Susținem Ucraina” sau “Opriți războiul” contează la acest moment, ci ajutorul concret oferit ucrainenilor: un acoperiș deasupra capului, alimente și asistență pentru refugiați, alimente, bandaje, dezinfectanți pentru asediați. De exemplu, un camion cu astfel de ajutoare Profi se apropie chiar acum de granița cu Ucraina iar zilele trecute am trimis primăriei din Kiev generatoare electrice și alte produse solicitate de aceasta”, a mai transmis pentru HotNews directorul general al Profi.

Citit 11427 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Martie 2022 09:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.