Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, sub supraveghere medicală

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, sub supraveghere medicală
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se află sub supraveghere medicală, de joi, la Balmoral, după ce medicii săi au devenit îngrijorați cu privire la starea de sănătate a suveranei. "După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea majestății sale și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală", a transmis Casa Regală, într-un comuniat oficial.

Regina Elisabeta a II-a se află, în aceste zile, la Castelul Balmoral din Scoția, acolo unde s-a întâlnit și cu Liz Truss acum două zile, pentru numirea acesteia în funcția de prim-ministru.

Suverana britanică, în vârstă de 96 ani, este cea mai longevivă din istoria țării și a sărbătorit recent jubileul de platină. Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani pe 21 aprilie. Prințul Charles a ajuns de puțin timp la Castelul Balmoral, iar Prințul William a plecat și el spre Scoția, mai scrie BBC.

"Întreaga țară este profund îngrijorată de informația de la Palatul Buckingham de după-amiază. Gândurile mele, și ale poporului Regatului Unit, sunt alături de Majestatea Sa, Regina, și de famila ei, în aceste momente", a scris șefa guvernului de la Londra.

Citit 1876 ori Ultima modificare Joi, 08 Septembrie 2022 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.