Aglomerația de Crăciun a „stricat" aerul din Centru

Aglomerația de Crăciun a „stricat" aerul din Centru
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conform rezultatelor publicate de Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Galați, în Ajunul Crăciunului și de Crăciun, în centru s-a înregistrat cea mai proastă calitate a aerului din tot orașul. Astfel, stația de măsurare din Centru a înregistrat indicele de calitate "rău" în ambele zile menționate, poluantul particule în suspensie (fracția PM10) depășind valoarea-limită zilnică pentru protecția sănătății umane, de 50 µg/mc. Doar două niveluri sunt superioare indicelui de calitate "rău": "foarte rău" și "extrem de rău".

De asemenea, stația de măsurare de la Metro a înregistrat indicele "moderat" în ziua de Crăciun și "acceptabil" în Ajunul Crăciunului.

La celelalte două stații de măsurare din oraș (în Micro 19 și în Micro 20) și la cea din municipiul Tecuci, aerul a fost "bun".

Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, aerul a fost "bun" în Micro 19, în Micro 20 și la Tecuci și "acceptabil" în Centru și la Metro.

Rezultatele măsurătorilor din zilele de sfârșit de an nu au fost încă făcute publice de APM Galați.

Citit 1451 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2023 11:50

2 comentarii

  • postat de Amarastean di Fartanesti
    Marți, 03 Ianuarie 2023 17:33
    89.137.226.***
    Pai ce nu stiti cauza poluarii, sau o faceti pe prostul?!!!

    Au mancat marlanii de si-au umplut burdihaele cu tot fel de carnatarii si fripturi, gratare si molane, dupa care se batea pe un loc la Wc, voma, dureri de cap, ca si-au dat drumul pe unde i-a prins pandeliile, strada, sub garduri, prin c
    0
    0
  • postat de Mihnea
    Marți, 03 Ianuarie 2023 13:56
    5.13.138.***
    Sigur din cauza bucatelor traditionale gatite de gospodinele care mai sunt in Galati.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.