Nereguli grave în alimentația publică. Toaleta unui fast-food, pe post de magazie de legume

Nereguli grave în alimentația publică. Toaleta unui fast-food, pe post de magazie de legume
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Luni, 13 februarie, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galaţi a efectuat acțiuni de control la două unități de tip fast-food din Piaţa Basarabiei si din cartierul Mazepa 2, în urma unor sesizări primite din partea consumatorilor. Cele două unități de alimentație publică aparţin Sotrebor Food SRL și Ariad Mcompany Agil SRL.

Urmare neregulilor constatate, comisarii CJPC au aplicat două amenzi contravenționale, în valoare de 7.000 de lei și trei avertismente. Totodată, ei au dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea aspectelor constatate, dar și oprirea definitivă de la utilizarea în prepararea hranei a produselor alimentare neconforme.

Abaterile constatate în timpul controalelor se referă la folosirea unor condiții de păstrare a produselor alimentare și spaţii de lucru total neigienizate, cu paviment şi frigidere murdare, rafturi cu zone ruginite, depozitarea legumelor în interiorul grupului sanitar, utilizarea unor materii prime fără elemente de identificare şi caracterizare, sau cu data limită de consum depăşită, precum și neafişarea informaţiilor privind preţurile, cantităţile nete, substanţele alergene conţinute în produsele preparate.

 

Citit 3707 ori Ultima modificare Duminică, 19 Februarie 2023 07:27

1 comentariu

  • postat de Timpul, spațiul, folost cu folos.
    Miercuri, 15 Februarie 2023 11:46
    109.166.137.***
    Folosești timpul cu folos, dacă tot te așezi pe toaletă și stai degeaba și mai ești constipat, treci la curățat morcovi, rădăcină de păstârnac, pătrunjel și ce o mai aduce șeful, poate ceapă uscată ?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.