Pompierii gălățeni au donat sânge pentru colegii lor

Pompierii gălățeni au donat sânge pentru colegii lor
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Pompierii militari gălățeni au răspuns prezent la apelul medicilor şi au donat sânge pentru salvarea vieții colegilor lor, grav răniți în exploziile de la Crevedia din weekend.

Astfel, luni dimineață, peste 60 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galați, au mers la Centrul de Transfuzii din oraș, pentru a le aduce o rază de speranță celor aflaţi în suferinţă. Militarii gălăţeni au transmis şi un apel către toți cei care se pot prezenta la unitatea medicală, unde fiecare picătură de sânge colectată de cadrele medicale înseamnă o șansă la viață pentru victimele tragediei de la Crevedia.

"Acțiunea de donare de sânge va continua și în zilele următoare, astfel încât să contribuim și noi la salvarea vieții colegilor noștri aflați în suferință în spitalele din București", ne-a declarat colonelul Eugen Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Galați.

La rândul lor, cadrele medicale de la Centrul de Transfuzii din Galați speră că locuitorii orașului se vor mobiliza și vor dona sânge în cadrul campaniei ce se desfăşoară la nivel național după exploziile de la Crevedia.

Citit 1085 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 10:33

1 comentariu

  • postat de Viața este mai presus de lege
    Marți, 29 August 2023 13:07
    109.166.134.***
    Foarte bine, una-i o viață în astă lume. Învățătură de minte de la Crevedia, militarizați, militarizați, dar nu proști la ordin, fie verbal impus, să ataci cu furtun cu apă, 3 cisterne cu GPL între 8 și 10 mii litrii, propan plus butan, amestec. Viața este mai presus de lege.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.