Un tânăr deținut de la Tichilești, 9,38 la bacalaureat!

Un tânăr deținut de la Tichilești, 9,38 la bacalaureat!
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Conform unei postări de pe pagina de Facebook a Centrului de Detenţie Brăila Tichileşti, un tânăr aflat în executarea unei măsuri educative privative de libertate a obţinut rezultate foarte bune: nota 10 la Matematică, nota 9,40 la Limba şi literatura română şi 8,75 la Fizică, obţinând media de examen 9,38, informează news.ro. Tânărul ar fi întâmpinat mai multe greutăţi pentru a fi înscris la unul din licee pentru a da examenul de bacalaureat, dar în cele din urmă situaţia a fost rezolvată.

Citit 1949 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2024 19:35

1 comentariu

 • postat de un observator
  Miercuri, 10 Iulie 2024 11:46
  5.13.219.***
  Un lucru bun: uite că se poate realiza ceva de calitate în condiții ceva mai restrictive, este drept temporare. Alții în condiții mult mai favorabile nu realizează mai nimic. Felicitări și luptă în continuare să fii mai bun! Meriți!
  0
  5

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro