Licitație pentru o cauză nobilă organizată de portarul echipei de futsal United

Licitație pentru o cauză nobilă organizată de portarul echipei de futsal United
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gest frumos făcut de gălățeanul din poarta echipei de futsal United, care a început o strângere de fonduri pentru logodnica unui prieten, diagnosticată cu leucemie acută.

    Marii campioni sunt cei care trec barierele arenelor sportive și dovedesc că sunt oameni de caracter și exemple de urmat pentru toți ceilalți din societate. În această categorie se încadrează și Petrișor Toniță, portarul campion al celor de la United Galați, care a scos la licitație primul său tricou de joc de la lotul național. Suma strânsă în urma acțiunii va fi donată către Liliana, logodnica unui prieten, diagnosticată cu leucemie. Licitația a pornit sâmbătă și este deschisă timp de șapte zile.

    "Scot primul meu tricou de la lotul național la licitație și toți banii care se strâng se vor vira în contul lui! Eu propun un preț de pornire de 200 lei, cu termen de șapte zile pentru licitație. Numele: Toniță Toni Petrișor, cont Raiffeisen: RO85 RZBR 0000 0600 1656 7530 sau cont Revolut: RO90 BREL 0005 5038 6553 0100", se arată în mesajul publicat pe Facebook de Petrișor Toniță.

    Până acum, licitația a ajuns la 5.000 de lei, dar mai mulți oameni binevoitori au donat, separat de licitație, fiecare cât a putut, pentru a se aduna o sumă cât mai mare în vederea acoperirii cheltuielilor de tratament necesare Lilianei. De exemplu, unul dintre oamenii de bine este Cătălin Doca, el oferind 100 de lei pentru cauză, în schimbul unui autograf din partea lui Toniță.

United are meci luni seară

    Gălățenii de la United mai au de jucat un singur meci oficial în 2022. Este vorba despre partida din campionatul Ligii I de futsal pe care trupa lui Florin Ignat o are de disputat în deplasare cu Luceafărul Buzău, luni, de la ora 17:00. Înaintea disputării acestei etape, United se află pe primul loc în clasament, cu 26 de puncte din zece meciuri, fiind urmată în clasament de: Autobergamo Deva 22 puncte (11 meciuri), Odorheiu Secuiesc 18 puncte (9 meciuri) şi Timișoara 18 puncte (10 meciuri).

    Gălățenii se pregătesc să încheie, astfel, cel mai bun an din istoria clubului, în care au câștigat titlul de campioană națională a României, ”Cupa României”, Supercupa României, plus participarea cu succes în grupele Ligii Campionilor - cu calificare în Elite round.

Citit 4101 ori Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2023 05:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.