BAL CARITABIL pentru copiii cu autism. Distrează-te şi donează!

BAL CARITABIL pentru copiii cu autism. Distrează-te şi donează!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sfârşitul lunii, pe 30 mai, Clubul Rotary Galaţi organizează prima ediţie a Balului Rotary, un eveniment umanitar care are ca scop ajutorarea copiilor speciali din Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism (APCA) Galaţi. Seara caritabilă în beneficiul copiilor de la APCA începe la ora 20,00, la Restaurantul Ambasador (lângă Grădina Publică).

„Va fi o seară totul specială, într-o atmosferă elegantă şi în compania celor mai importanţi oameni ai Galaţiului, care-şi propun împreună să ofere un ajutor important, real şi imediat, copiilor cu autism. Intrarea la acest eveniment se face doar pe bază de invitaţie, iar noi suntem extrem de bucuroşi să vă anunţăm că fondurile colectate prin achiziţionarea invitaţiilor la evenimentul rotarienilor vor ajunge la APCA Galaţi”, spun membrii Rotary.

Programul include un recital al Fanfarei „Valurile Dunării”, magie cu Dan Bucfing, momente coregrafice, momente muzicale cu Viorica State, Alexandra Lupoae, Theodor Munteanu, dar şi o lansare de lampioane, cu care se va încheia seara de bal. O invitaţie costă 200 de lei. Dacă doriţi să participaţi la balul caritabil puteţi scrie pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau să sunaţi la numărul de telefon 0752.155.786.

Citit 2528 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.