Au început lucrările de modernizare pe DJ 251A

Au început lucrările de modernizare pe DJ 251A
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Au început lucrările de modernizare pe DJ 251A, pe ruta Corod - Brătuleşti – Blânzi – Nicopole – Fundeanu – Drăguşeni – DN24D. Bugetul total al proiectului este de 40.453.219 lei, în creştere cu 3,9 la sută faţă de momentul când a fost semnat contractul de finanţare. Bugetul a fost revizuit ca urmare a creşterilor salariale din domeniul construcţiilor, conform noilor prevederi legale, se precizează într-un comunicat de presă al CJ Galaţi.

“Vom moderniza un tronson de 16 km de pe DJ251A, cu bani europeni obţinuţi în cadrul apelului SUERD. Vom consolida fundaţia drumului, vom extinde partea carosabilă la 6,5 metri, vom reabilita podurile şi podeţele de pe traseu, vom amenaja cinci staţii pentru mijloacele de transport public de persoane, precum şi treceri de pietoni iluminate. Vom realiza peste 22 de km de şanţuri pentru colectarea apelor pluviale şi vom amenaja intersecţia drumului judeţean cu DN 24D”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Lucrările sunt realizate de către Asocierea SC Tancrad SRL Galaţi & SC Citadina 98 SA Galaţi & SC Lemacons SRL Galaţi & SC Add Global Design SRL Galaţi & SC Global Service Proiect SRL.

Citit 4499 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 01:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.