Indicatoare noi și curățenie pe drumurile județene

Indicatoare noi și curățenie pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La început de primăvară, pe mai multe tronsoane de drum județean se montează indicatoare rutiere noi, acolo unde acestea lipsesc sau sunt deteriorate. S-a intervenit deja pe mai multe porțiuni de drum de pe DJ 251, DJ 251F, DJ 242B, DJ 242H, DJ 253, sau DJ 255. 

”Continuăm și anul acesta amplul program demarat în 2021 de montare a peste 2.000 de indicatoare rutiere. Mai mult, ne pregătim să mai achiziționăm alte aproape 500 de indicatoare, astfel încât să creștem și mai mult siguranța în trafic. În unele zone s-a intervenit și la remedierea parapetului metalic, zilele trecute fiind realizată o astfel de lucrare la Cudalbi. De asemenea, în curând vom demara o nouă etapă de refacere a bornelor kilometrice. A început și curățenia pe marginea drumurilor, iar, zilele acestea, utilajele au lucrat pe DJ 242E, urmând să intervină, de acum înainte, și pe celelalte drumuri județene”, a precizat, recent, Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Conform sursei citate, în intravilanul localităților este nevoie de implicarea autorităților locale, care, potrivit normelor legislative, trebuie să intervină pentru îndepărtarea vegetației de pe marginea drumurilor.

Citit 1272 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2022 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.