Unde sunt radarele în următoarele patru zile

Unde sunt radarele în următoarele patru zile
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, 23 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe strada Calea Smârdan. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Independența și Liești, pe DN 24D la Bălăbănești, iar pe DN 26, în localitățile Șivița și Slobozia Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Berheci, iar pe DJ 251, la Cuza Vodă.

Sâmbătă, 24 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe strada Calea Galați. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Ivești și Umbrărești, pe DN 24D la Vârlezi, iar pe DN 26, în localitățile Tătarca și Cavadinești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Munteni, iar pe DJ 251, la Smârdan și Costache Negri.

Duminică, 25 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe strada Portului. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Piscu și Hanu Conachi, pe DN 24D la Cuca, iar pe DN 26, în localitățile Tămăoani și Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Cosmești, iar pe DJ 251, la Pechea.

Luni, 26 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe strada Brăilei. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Șendreni și Liești, iar pe DN 26, în localitățile Ijdileni și Brănești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Priponești, iar pe DJ 251, la Schela și Costache Negri.

Citit 1538 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2022 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.