Unde sunt radarele în următoarele patru zile

Unde sunt radarele în următoarele patru zile
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, 30 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Stadionului, Calea Prutului și Brăilei (zona Tirighina). Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Vameș și Drăgănești, pe DN 24D la Cuca, iar pe DN 26, în localitățile Frumușița și Slobozia Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Priponești, iar pe DJ 251, la Smârdan și Cuza Vodă.

Sâmbătă, 31 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Domnească, Movilei și Drumul Viilor. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Tudor Vladimirescu și Barcea, pe DN 24D la Vârlezi, iar pe DN 26, în localitățile Tămăoani și Cavadinești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Cosmești, iar pe DJ 251, la Pechea și Cudalbi.

Duminică, 1 ianuarie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Nicolae Bălcescu, Tecuci și Calea Smârdan. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Șendreni și Hanu Conachi, pe DN 24D la Bălăbănești, iar pe DN 26, în localitățile Vânători și Foltești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Berheci, iar pe DJ 251, la Costache Negri și Matca.

Luni, 2 ianuarie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Brăilei, Frunzei și Calea Prutului. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Independența și Liești, iar pe DN 26, în localitățile Tulucești și Măstăcani. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Munteni, iar pe DJ 251, la Schela și Costache Negri.

Citit 1576 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2022 10:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.