Preţul zilei: Oferte din service la revizia de toamnă

Preţul zilei: Oferte din service la revizia de toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am aruncat şlapii în fundul debaralei, de unde am scos pantofii şi ghetele, iar puloverele au luat locul tricourilor pe rafturile şifonierului. A venit toamna. Ca şi noi, şi maşina trebuie pregătită pentru sezonul rece. Anticipând o creştere a cererii pe acest segment de servicii, service-urile din oraş au întocmit pachete care includ verificările uzuale: la instalaţia electrică, faruri, chedere, direcţie, frâne, antigel, ulei şi anvelope. Conţinutul şi preţul acestor pachete diferă de la un service la altul. Iată câteva dintre ofertele existente pe piaţă!

La Apan, clienţii beneficiază gratis de verificarea de toamnă, dacă îşi schimbă acolo bateria, uleiul sau anvelopele. În cazul în care îşi „încalţă” maşina cu anvelope de iarnă la Apan, nu plătesc nici echilibrarea roţilor. De asemenea, îşi pot „caza” cauciucurile de vară la Apan pe toată durata sezonului rece, contra sumei de 60 de lei. Oferta este valabilă în a doua jumătate a acestei luni.

La Ivas, pachetul de verificări costă 50 de lei. El include reglajul farurilor şi verificarea instalaţiei de spălare a farurilor, verificarea geamurilor şi a ştergătoarelor, a chederelor, a sistemului electric, a frânelor şi a direcţiei, a nivelului de ulei şi antigel, verificarea anvelopelor şi a presiunii în roţi, precum şi verificarea valabilităţii materialelor din trusa de prim ajutor.

La Ada Motors, verificarea de toamnă/iarnă include diagnoza defectelor pe tester, verificarea bateriei cu ajutorul testerului, verificarea sistemului de frânare pe stand şi verificarea exterioară şi interioară pe elevator (roţi, nivel lichide, sistem de rulare, lumini, suspensie, stare autoturism). Pachetul costă 100 de lei. Revizie plăcută!

 

Citit 3967 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2011 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.