Noul Renault Fluence, disponibil în România la preţuri începând de la 14.900 euro

Noul Renault Fluence, disponibil în România la preţuri începând de la 14.900 euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul Renault Fluence este disponibil din luna ianuarie pentru clienţii din România, la preţuri cuprinse între 14.900 euro şi 21.000 de euro, TVA inclusă.

Modelul dispune de patru versiuni de echipare, Authentique, Pro, Dynamique şi Privilege. Ca motorizare, maşina este disponibilă în patru versiuni diesel şi două versiuni pe benzină, se arată într-un comunicat al Renault.

Preţurile de listă pornesc de la 14.900 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique, şi ajung până la 21.000 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Privilege.

Printre echipamentele standard se regăsesc ABS cu distribuţie electronică a forţei de frânare, asistenţă la frânarea de urgenţă şi aprindere automată a avariilor, airbaguri frontale şi laterale cap-torace pentru şofer şi pasager, ESP (controlul traiectoriei), oglinzi retrovizoare reglabile şi degivrante electric, aer condiţionat manual, radio CD cu bluetooth, USB şi satelit de comandă pe volan, geamuri electrice faţă şi computer de bord.

Noul Renault Fluence va ajunge în showroom-urile din România în luna februarie 2013, însă clienţii pot deja să comande modelul la oricare din punctele de vânzare ale reţelei Renault.

Citit 2912 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2013 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.