3 milioane de lei din PNRR pentru ca fostul centru de transfuzii din Țiglina I să devină creşă

3 milioane de lei din PNRR pentru ca fostul centru de transfuzii din Țiglina I să devină creşă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Clădirea fostului centru de transfuzii din cartierul Țiglina I va deveni creşă, iar finanţarea pentru acest demers va fi asigurată din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Pentru clădirea aflată în prezent într-o stare avansată de degradare, Primăria municipiului Galați a demarat un proiect important, „Renovare energetică – Reabilitare imobil strada Saturn nr. 6A – Creșă copii”, care a fost aprobat şi va primi finanțare în cadrul PNRR. Conform Primăriei, tocmai s-a semnat contractul de finanțare în valoare de 3 milioane de lei.

Principalele lucrări vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice etc.

 

 

Citit 1762 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2023 11:34

2 comentarii

  • postat de Un cetatean
    Marți, 17 Ianuarie 2023 02:26
    188.25.190.***
    Intrebarea este, care copii, ca am venit in Galati si pe strada si in magazine nu erau decat pensionari peste 60 de ani. De ce a ajuns acel centru in starea aia? Unde e centrul s-a mutat sau a fost desfiintat? Faceti un articol ca lumea sa intelegm si noi ce se intampla in orasul ala aflat pe lista
    0
    0
  • postat de Mihnea
    Vineri, 13 Ianuarie 2023 22:04
    5.13.147.***
    Cu Centrul de Permanenta din Micro 20 amenajat in fostul SC 38 si finalizat din martie 2022, ce are in intentie Primaria Galati ? Banii s-au virat foarte repede catre constructor, Gospodarie Urbana (pamant, panselute, copacei), dar pentru eventualii beneficiari DUMNEZEU cu mila ?????
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.